Osmaniye Yangın - Osmaniye'de mezarlıkta çıkan yangın kontrol altına alındı ... - Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor.

Osmaniye Yangın - Osmaniye'de mezarlıkta çıkan yangın kontrol altına alındı ... - Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor.. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı.

Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Bir yangın haberi de osmaniye'den.

Osmaniye'de kapalı çarşıda yangın! - Son dakika haberleri
Osmaniye'de kapalı çarşıda yangın! - Son dakika haberleri from i.sozcu.com.tr
Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın.

Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı.

Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi.

Bir yangın haberi de osmaniye'den. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4.

Kütahya, Kocaeli, Adana, Mersin ve Osmaniye'de yangın ...
Kütahya, Kocaeli, Adana, Mersin ve Osmaniye'de yangın ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Bir yangın haberi de osmaniye'den. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı.

Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü.

Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Osmaniye son dakika haberleri : Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577.

Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Osmaniye son dakika haberleri : Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Hatay'daki yangın kontrol altına alındı!

Osmaniye'de yangın ekipmanları, yakındaki yangın ...
Osmaniye'de yangın ekipmanları, yakındaki yangın ... from static-maps.yandex.ru
Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi.

Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye son dakika haberleri :

Posting Komentar

0 Komentar